Webáruházunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében, javasoljuk fogadja el a használatát, hogy teljes mértékben élvezhesse a böngészést!

Kategóriák

A MIVARDI

A MIVARDI egyedülálló és meghatározó márka a Cseh és európai piacon. A Mivardi termékei között megtalálhatók a szuper prémium horgászfelszerelések, amik M-CARP jelöléssel vannak ellátva. Természetes megtalálhatók a Mivardi termékek között a haladó vagy fél-profi horgászok részére készült termékek is. Továbbá a Mivardi gondolt a hobby vagy hétvégi horgászokra is, így ŐK is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb termékeket.


Az M-CARP

A szuper prémium termékek a legelkötelezettebb és legigényesebb horgászok számára készülnek. Az M-CARP szó egyértelműen kifejezi azt, amit a MIVARDI képvisel a piacon. Ezek a termékek a legnagyobb elkötelezettséggel készülnek, ami biztosítja a megbízható működést, a tökéletes gyártást és a hosszú élettartamot. Az M–CARP logóval ellátott termékek könnyen megkülönböztethetők a többi MIVARDI terméktől. Az M-CARP szimbólummal ellátott termékek könnyen felfedeztetők a MIVARDI katalógusában. Az M-CARP termékek több díjat nyertek az elmúlt évek horgász kiállításain. Legkiemelkedőbbek ezek közül az M-CARP sátor (2012. és 2013-ban az év sátorának választották), valamint az M-CARP fotelt 2012-ben az év fotelének választották, továbbá a prágai horgász kiállításon megkapta a Grand Prix díjat.Összehasonl. 0