Mfishing Horgászbolt Törökszentmiklós

Horgászboltunkat 2013-ban nyitottuk Törökszentmiklóson, azzal a szándékkal, hogy a webáruházunkban forgalmazott Mikado és Mivardi termékeket a helyi, törökszentmiklósi horgászok is széles körben megismerjék. Számtalan alkalommal tapasztaltuk, hogy a webes rendelését címünkön szerette volna átvenni a kedves horgász. Mivel hatalmas és egyre növekvő árukészlettel rendelkezünk, így adott volt a lehetőség, hogy egy horgászbolttal nyissunk horgászaink felé.

Boltunkban megtalálható a Mikado és Mivardi termékek teljes magyarországi palettája, illetve minden olyan eszköz, ami a horgászat sikerét szolgálja, illetve a vízparton eltöltött idő kényelmét biztosítja. A folyamatosan megújuló termékkínálatban mindenki megtalálhatja a kedvenc horgászmódszerének megfelelő felszereléseket, kiegészítőket, aprócikkeket. Egyedi csali és etetőanyag kínálattal, valamint naprakész információkkal állunk a hozzánk ellátogató horgászok rendelkezésére. 

Viszonteladó partnereink is gyakran keresik fel mintaboltunk, hiszen az általunk forgalmazott márkák szortimentjét egyben láthatják, vehetik kezükbe és raktárunkból azonnal kiszolgálásra kerülnek.

Folyamatos akciókkal és egyedi kedvezményekkel várunk, látogass el hozzánk!

Mfishing Horgászbolt
5200 Törökszentmiklós, Szent László-Mátyás Király út sarok

+36 70 423 8584

Nyitva tartásunk:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 12:00
Vasárnap: Zárva!

Webáruházunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében, javasoljuk fogadja el a használatát, hogy teljes mértékben élvezhesse a böngészést!