Magyarországon, így a környékünkön is sok nagyon jó horgász víz található, ezek közül az egyik a szanki tó. Az egyesület nem sajnálva az energiát, egy gyönyörű, kulturált környezetű és jól halasított tavat tart fent. Ide sikerült ellátogatnom feleségemmel egy 3 órás horgászatra.

Gyorsan elkészítettem az etetőanyagom, amely ezen a napon a Speciál Mix Extra Vajsav volt. Ebben a melegben úgy gondoltam, hogy egy vajsavas etetőanyag, ami mikro pelletekkel van dúsítva nem csak odavonza a halakat, de ott is tartja. Etetésnek viszont beszórtam egy csomag Speciál Mix erjesztett kukorica- tigrismogyorót.

Felszerelésem 350-es Mikado Katsodo slim method botból és a ráillő Mikado Noctis Lcf 4000-es orsóból állt.

Bedobást követően szinte azonnal volt kapásom és ez a peca végéig ki is tartott. Szebbnél szebb sziki pontyoknak tetszett a felkínált etetőanyag, a Speciál Mix 6 mm-es Match Wafters és az ananász-vajsavas wafterst. Hihetetlen, hogy mit tud ez a kis tó, mennyi hal van benne. 3 órás horgászat végére valahol 35 és 40 darab ponty kerülhetett egy kis időre a szákomba.

Webáruházunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében, javasoljuk fogadja el a használatát, hogy teljes mértékben élvezhesse a böngészést!