A Mikado már szinte minden horgászmódszerhez kínál megfelelő zsinórt, így a feedermód-szer kedvelők is több típus közül válogathatnak, ezek közül szeretnék bemutatni nektek hár-mat.

Mikado Sensei Feeder

A Sensei zsinórt elsősorban azoknak ajánlom, akik egy erős, de mégis lágy zsinórt keresnek, minimális nyúlással. Fekete színével fárasztás közben jól látható, de a vízben a halak számára szinte láthatatlan. Magas kopásállóság, jó csomótűrés és nulla memória jellemzi.

Ajánlom hagyományos feeder és method módszerhez egyaránt.  

Mikado Method Feeder

Method zsinór a javából. Gyorsan süllyedő, tökéletes csomótűrés, magas kopásállóság és közepes nyúlás jellemzi. Egyedi barna színével tökéletesen alkalmazkodik a környezetéhez, így a legóvatosabb halak-ban sem ébreszt gyanakvást.

Hétköznapi és verseny szintű method horgászatoknál is egyaránt megállja a helyét.

Mikado LX Sapphire

A Mikado feeder zsinórjai között egyértelműen a TOP 1.

Japánban készül a legmodernebb gyártási technológiával. Gyorsan süllyedő, nulla memóriás zsinór, mely nem csavarodik. Barna színével tökéletesen alkalmazkodik a környezetéhez, így a legóvatosabb halakban sem ébreszt gyanakvást. A fluorocarbon bevonatnak köszönhetően egy sokkal simább zsinórfelületet kapunk, ami-nek köszönhetően a végszerelékünk könnyebben és pontosabban dobható. A fluorocarbon bevonat még a kopásállóságon is javít. Tökéletes tulajdonságain túl a piacon egyedülálló csomagolással is rendelkezik.

Hétköznapi és verseny szintű feeder és method horgászatoknál is egyaránt megállja a he-lyét.

Használjatok Mikado zsinórt a gondtalan horgászatért!

Webáruházunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében, javasoljuk fogadja el a használatát, hogy teljes mértékben élvezhesse a böngészést!