Sziasztok! Engedjétek meg, hogy ebben az írásomban bemutassam nektek a Mikado Sensual NG Medium Spin botcsaládot. Kezdjük mindjárt azzal, hogy ebben az esetben egy mindenki számára elérhető termékről van szó, hisz egyik változata sem haladja meg a 15.000 Ft-ot. Ezért az árért azonban nem kell kompromisszumot kötnünk a minőség terén, mivel egy rendkívül feszes, gyors pálcát kapunk a pénzünkért.

A hazai kínálatban jelenleg 4 változata érhető el, az alábbiak szerint:

  • Hossz: 214 cm Dobósúly: 5-28 g
  • Hossz: 235 cm Dobósúly: 5-28 g
  • Hossz: 244 cm Dobósúly: 5-30 g
  • Hossz: 275 cm Dobósúly: 6-32 g

Ha megnézzük a botot, akkor szembetűnik, hogy egy letisztult, de mégis igényes megjelenést kapott a tervezőktől. A súly csökkentése miatt osztott nyéllel van ellátva, valamint a bottest vastagsága az orsótartó felett nem haladja meg az 1 cm-t:

Ezzel a bottal bátran nyomukba eredhetünk kedvenc ragadozóhalainknak, nem fog minket csalódás érni, legyen szó őszi csukázásról, nyári wobblerezésről vagy akár a most aktuális téli gumihalazásról.

Egy igényes logó köszön ránk a nyéltagon:

A keverőgyűrű belső átmérője kicsivel nagyobb, mint 1 cm:

A spiccgyűrű belső átmérője kicsivel meghaladja a 2 mm-t:

Ezen a képsorozaton a bot karakterét szeretném nektek bemutatni, fokozatosan növekvő terhelés mellet. Szerintem elég meggyőző!

Ha sikerült kedvet csinálnom ehhez a botcsaládhoz, akkor keressétek bátran a kedvenc horgászboltjaitokban, vagy itt az oldalon!

Nekem már bizonyított!!

Webáruházunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében, javasoljuk fogadja el a használatát, hogy teljes mértékben élvezhesse a böngészést!