Magyarországon nagyon sok vízre szükséges a 100 méter feletti dobás a sikeres fogás érdekében. Ehhez is találtok megfelelő botot a Mikado kínálatában. A Mikado Sensual N.G.-vel könnyű szerrel tudjátok meghorgászni azokat a területeket, amelyekre eddig nem volt lehetőségetek.

A modern gyártási technológiának és a prémium karbon alapanyagoknak köszönhetően, egy lágy, de mégis gerinces feederbot született.

Parafa nyele van, ami a végénél egy dobás közbeni fogást segítő vastagítással rendelkezik. A kis kör horogbeakasztó fülbe könnyen tudjuk a horgunkat a legkiélezettebb helyzetben is beakasztani.

A véleményem szerint még kiemeli ezt a botot a piacon kapható többi bot közül, hogy minden tagtoldást még egy erősítéssel láttak el. Ezáltal a toldásoknál szinte törhetetlen a bot.

A kopásálló kerámiabetétes SIC gyűrűsornak köszönhetően a zsinórunk ellenállás nélkül tud kisuhanni dobás közben. Ennek köszönhetően értékes méterekkel tudjuk bentebb juttatni a végszerelékünket. A harmadik tagig kettő, míg a harmadik tagon egy talpú gyűrűsor található.

A botot hagyományos orsótartóval szerelték, így biztosak lehetünk benne, hogy a nagyobb méretű orsóink is stabilan fognak állni rajta.

Három különböző spicc jár a bothoz. A zöld egy üveg spicc light jelzéssel. A citromsárga és a piros pedig karbon, médium és hevy jelzéssel van ellátva.

Amiről még nem esett szó, az a botnak a dobósúlya, ami 120 gramm. Ez a súlytartomány már lehetővé teszi, hogy egy 50 gramm körüli kosárral 100 méter fölé tudjunk horgászni.

Engem még egy fontos kérdés szokott foglalkoztatni versenyzői szemmel. Az az, hogy mennyi a botnak az önsúlya, mert ugyebár nem mindegy, hogy egész nap milyen súlyú botot kell emelgetni. A karcsú bottestnek és a modern anyagok felhasználásának köszönhetően a bot nem több mint 259 gramm, ami úgy gondolom, hogy egy pörgős horgászat alatt sem megterhelő.

Ajánlom mindenkinek a botot, akinek fontos a távoli horgászat egy prémium minőségű bottal.

Webáruházunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében, javasoljuk fogadja el a használatát, hogy teljes mértékben élvezhesse a böngészést!